Zetapodi

Nuoret haluavat vaikuttaa yhteiskuntaan, mutta ovatko päättäjät kuulolla?

Episode Summary

Z-sukupolvi haluaa vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon nykyistä enemmän. 90 prosenttia nuorista pitää tärkeänä, että päättäjät kuuntelevat nuorten mielipiteitä, mutta vain murto-osa nuorista on sitä mieltä, että heitä kuullaan koko Suomea koskevassa päätöksenteossa. Tässä Zetapodin jaksossa pureudutaan siihen, miten ja miksi nuoret pitää ottaa mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon.

Episode Notes

Z-sukupolvi haluaa vaikuttaa yhteiskunnalliseen päätöksentekoon nykyistä enemmän. 90 prosenttia nuorista pitää tärkeänä, että päättäjät kuuntelevat nuorten mielipiteitä, mutta vain murto-osa nuorista on sitä mieltä, että heitä kuullaan koko Suomea koskevassa päätöksenteossa. Tässä Zetapodin jaksossa
pureudutaan siihen, miten ja miksi nuoret pitää ottaa mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Studiossa keskustelemassa ovat Nuorten Akatemian osallisuusasiantuntija Heidi Rosbäck ja 15-vuotias Suvi Simola, jolle sosiaalinen media on tärkeä vaikuttamiskanava. Zetapodin juontaa A-lehtien liiketoimintajohtaja ja Z-sukupolven asiantuntija Anni Lintula.

Zetapodi on A-lehtien podcast sukupolvesta Z. Kuuntele Zetapodi, niin tiedät, miten maailma muuttuu nuorten mukana. Osallistu keskusteluun somessa #zetapodi.

www.a-lehdet.fi