Zetapodi

Tyttöjen päivän spesiaali: #parastatytöissä

Episode Summary

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään 11.10. Sen kunniaksi Zetapodissa fiilistellään tyttöyttä. Mikä on parasta tytöissä? Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka rohkeita, ennakkoluulottomia ja syvällisiä tytöt ovat ja miten tytöt muuttavat maailman. Studiossa vieraana ovat Demin päätoimittaja Päivi Lehtomurto ja Demin konseptisuunnittelija Aino Salonen. Podcastin juontaa A-lehtien nuorten medioiden liiketoimintajohtaja Anni Lintula. Haastamme sinut mukaan! Mikä mielestäsi on parasta tytöissä? Jaa kommenttisi somessa #parastatytöissä.

Episode Notes

Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään 11.10. Sen kunniaksi Zetapodissa fiilistellään tyttöyttä. Mikä on parasta tytöissä? Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka rohkeita, ennakkoluulottomia ja syvällisiä tytöt ovat ja miten tytöt muuttavat maailman. Studiossa vieraana ovat Demin päätoimittaja Päivi Lehtomurto ja Demin konseptisuunnittelija Aino Salonen. Podcastin juontaa A-lehtien nuorten medioiden liiketoimintajohtaja Anni Lintula.

Haastamme sinut mukaan! Mikä mielestäsi on parasta tytöissä? Jaa kommenttisi somessa #parastatytöissä.

Zetapodi on A-lehtien podcast sukupolvesta Z. Kuuntele Zetapodi, niin tiedät, miten maailma muuttuu nuorten mukana. Uusi jakso joka toinen torstai.

www.a-lehdet.fi